Merantie deuren

Meranti deuren

Vroeger kochten heel wat mensen meranti deuren in een doe-het-zelf zaak. Doordat deze stijldeuren hoofdzakelijk ge├»mporteerd werden uit Maleisi├ź waren enkel de standaard maten beschikbaar. Uitzonderingen hierop zijn niet mogelijk.

Uw deurenspecialist heeft eveneens meranti deuren en stijldeuren in yellow pine in haar assortiment. Al onze deuren kunnen op maat gemaakt worden waardoor ook deuren die afwijken van de standaard maten geen enkel probleem vormen. Aangezien u hier kiest voor meranti deuren van Belgische makelij kan u eveneens rekenen op kwaliteitsproducten. Importdeuren vertonen soms problemen met panelen die krimpen, waardoor vervelende kieren ontstaan. Dit is in de eerste plaats niet mooi, maar bovendien ook heel vervelend door de tocht. Hierdoor heeft u natuurlijk een hoger energieverbruik in de koudere wintermaanden.

Kortom, bij ons kiest u voor meranti deuren zonder problemen en zonder onaangename verrassingen. 

Een binnendeur kopen, dan bent u bij ons aan het goed adres want wij hebben tal van binnendeuren te koop. Contacteer ons voor een bezoek aan onze toonzaal waar bij u ons ruim gamma binnendeuren, deuren op maat en houten deuren kunnen tonen.