Deuren gent

Deuren Gent

De Groote uit Gent maakt deuren op maat naar ieders wens. Bij ons kan u terecht om die perfecte deuren te vinden.

Natuurlijk is het perfect mogelijk om alle deuren op maat te laten maken. U krijgt hierbij ruime keuze uit voorontworpen motieven en afwerkingen, maar het is ook mogelijk om eigen ontwerpen te laten maken. Denk hierbij ook aan de sfeer die uw interieur zal ademen.

Wie kiest voor klassieke houten deuren, krijgt hierbij de mogelijkheden om fineerdeuren, lakdeuren, verfdeuren en stratifie deuren te kiezen uit verschillende materialen. Misschien voelt u zich meer aangetrokken tot eiken deuren met speciale blokkassementen. Of wat had u gedacht van vouwdeuren en pivoterende deuren?
Hiernaast heeft u ook een ruime keuze aan moderne glazen deuren. Ook deze kunnen afgewerkt worden zoals u dat wil. Speciale deurklinken of motieven maken het geheel compleet.

Onze toonzaal in Gent geeft u steeds de mogelijkheid om meer dan 160 permanent geetaleerde deuren te bezichtigen. Natuurlijk kan u nog steeds een eigen kleur en afwerking kiezen. Ons vakmanschap en speciale technieken maken van al uw deuren pronkstukken.

Naast het kiezen van de kleuren van muren en meubilair is het dus essentieel passende deuren te kopen. Zo zal het plaatje kloppen en kan u elke dag weer genieten van de inrichting van uw interieur.

Voor elk interieur kan De Groote de passende deuren maken

Contacteer ons voor meer informatie