Invisidoor

Deuren > Moderne deuren > Invisidoor >

Onzichtbare deuren

Als u een onopvallende deur wilt, kan u kiezen voor een onzichtbare deur. Deze deuren worden als het ware onzichtbaar in de muur ingewerkt. U kan hiervoor uiteraard terecht bij deurenspecialist De Groote. Maar we gaan verder dan dit, we kunnen u ook deuren aanbieden met onzichtbare scharnieren (soss, argenta, kubica, tectus). Er zijn verschillende types veren die gebruikt kunnen worden om deze onzichtbare deuren automatisch te laten sluiten, bijvoorbeeld een ingewerkte veer onderaan in de deur die pivoteert of een vloerveer die 4 cm in de vloer wordt ingewerkt.

Verder kan u ook nog kiezen voor een INDRAAIENDE DEUR of INVERS draaiende deur. Deze deuren kunnen, waar ze ook geplaatst worden, naar binnen of naar buiten draaien.

In onderstaand voorbeeld, kan u zien in welke situatie indraaiende, onzichtbare deuren de ideale oplossing vormen.

 

Wanneer u zich bevindt in een gang met verschillende deuren kort bij mekaar geplaatst, kan de ene deur effen staan met de muur in de gang en de deur ernaast dieper in de opening staan omdat ze in de andere kamer opendraait. Bij indraaiende, onzichtbare deuren ligt het deurblad steeds in lijn met de muur, zodat u een strakke muur krijgt zonder opvallende deuropeningen. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat bij het plaatsen van 2 verschillende vloeren uw scheiding juist in het midden van het deurblad is voorzien maar aan de andere zijde van de deuropening.

 

____________

 

Wij zijn partner van Argent Alu.

Meer informatie: www.argentalu.com

______________

 
 

 

Een binnendeur kopen, dan bent u bij ons aan het goed adres want wij hebben tal van binnendeuren te koop.

Contacteer ons voor een bezoek aan onze toonzaal waar bij u ons ruim gamma binnendeuren, deuren op maat en houten deuren kunnen tonen.