Formica deuren

Formica deuren

Formica deuren zijn sterk en gebruiksvriendelijk. Deze deuren worden heel vaak gebruikt in openbare gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen, postkantoren, kinderdagverblijven enz. omdat ze tegen een flink stootje kunnen.
Formica deuren geven een moderne uitstraling wanneer ze met een blokkader in hout of MDF worden geplaatst. Eventueel kan dit blokkader in een andere kleur worden geaccentueerd.
Wij bieden u een kleurenkaart aan van meer dan 160 verschillende kleuren zodat het gepaste kleur voor uw moderne deur zeker niet zal ontbreken.

Nieuw in ons gamma is een formica deur waarbij kassement en chambrand of deurlijst met dezelfde afwerking in melamine zijn afgewerkt, deze laminaatdeuren in egger zijn momenteel verkrijgbaar in eik antraciet, eik naturel, kerselaar en jasmina (bleek beige). De houtstructuur van formica deuren kan zowel met horizontale als verticale tekening worden verkregen.

Formica deuren zijn een aanrader voor jonge gezinnen met kinderen vanwege de krasvastheid van het deurblad.


 

Een binnendeur kopen, dan bent u bij ons aan het goed adres want wij hebben tal van binnendeuren te koop. Contacteer ons voor een bezoek aan onze toonzaal waar bij u ons ruim gamma binnendeuren, deuren op maat en houten deuren kunnen tonen.