Houten deuren

Houten deuren

Voor elk interieur hebben wij de passende houten deuren

U droomde al lang van op maat gemaakte houten deuren, die perfect passen bij uw interieur? De Groote bvba zorgt ervoor dat aan uw wensen voldaan wordt. 

Naast het zeer ruime aanbod in de toonzaal, kunnen uw eigen ontwerpen verwezelijkt worden. Indien u een schets heeft van een bepaald motief dat u graag op een houten deur zou zien, kunnen we dit perfect inwerken.

Elke woning moet als een thuis aanvoelen. Om dit te bereiken dient het interieur volledig naar smaak van de bewoner te zijn. Men mag hierbij niet vergeten dat binnendeuren een belangrijke rol spelen bij het vormgeven van het interieur.

 

De charmes van houten deuren zijn alom geprezen. Ze zorgen voor een gezellige sfeer in huis en kunnen naar believen aangepast worden. Het onderhoud ervan kan zelf gedaan worden of door de vakman, waardoor uw houten deuren er steeds prachtig blijven uitzien.

 

Afhankelijk van de houtkeuze zal uw interieur een andere sfeer hebben. U kiest zelf waar u zich het beste bij voelt en wij maken uw gewenste deur. U heeft steeds een ruime keuze aan verfdeurenlakdeurenmassieve deurenvouwdeurenpivoterende deuren,branddeuren en fineerstijldeuren.

 

U kan een gratis offerte bekomen enkel na bezoek aan onze toonzaal. Deze is geopend van maandag tot vrijdag en zaterdag (op afspraak).

 

In onze toonzaal staan permanent 160 deuren ter bezichtiging. Naast een ruime collectie houten deuren van verschillende soorten en afwerking, vindt u er ook glazen deuren terug.

 

Een binnendeur kopen, dan bent u bij ons aan het goed adres want wij hebben tal van binnendeuren te koop.

 

Contacteer ons voor een bezoek aan onze toonzaal waar bij u ons ruim gamma binnendeuren, deuren op maat en houten deuren kunnen tonen.

 

 

Een aantal voorbeelden van houten deuren

 

Eiken houten deuren
Massieve houten deuren
MDF houten deuren